La popular i coneguda sèrie dels 90 capitanejada per David Hasselhoff, torna aquest any a la gran pantalla. En aquesta ocasió Dwayne Johnson pren el relleu del líder de 'Los Vigilantes de la Playa', que ha estat qualificat per la crítica com "la pitjor pel·lícula de l'any". Davant aquestes dures reaccions el propi Johnson ha destacada que el que li importa és que el film agradi al públic.

La cinta dirigida per Seth Gordon, 'Com acabar amb el teu cap', compta a Rotten Tomatoes amb un 19% de valoració. Una puntuació força baixa que la situa entre les pitjors pel·lícules. Les crítiques dels periodistes coincideixen en tres factors per suspendre 'Los Vigilantes de la Playa': Malbaratar un bon repartiment, l'excés d'acudits dolents i tractar d'abastar moltes coses i no aconseguir-ne cap d'elles.

No obstant això, la pel·lícula ha pujat el seu percentatge en el Tomatómetro, ja que va començar amb un 13% però ha arribat al 19%. Un seguidor de l'actor ho va anunciar per les xarxes socials, i The Rock no va trigar a fer-se ressò d'aquesta bona notícia.

"Yay. Repunts positius. Els fans estimen la pel·lícula. La crítica l'odia. Quina desconnexió més al·lucinant. La gent vol riure i passar-ho bé", escrivia Johnson en el seu perfil de Twitter.

Els avenços de 'Los Vigilantes de la Playa', ja han deixat clar que la cinta no tracta de ser una de les millors de l'any, sinó una cinta amb la qual el públic gaudeixi i s'ho passi bé en els mesos més calorosos de l'any .

Al costat de Dwayne 'The Rock' Johnson que dóna vida a Mitch Buchannon, estaran Zac Efron com Matt Brody, Alexandra Daddario com Summer Quinn, Kelly Rohrbach com C.J. Parker, Jon Bass com Ronnie, Ilfenesh Hadera com Stephanie Holden i Priyanka Chopra com Victoria Leeds. A més, en el remake de 'Els Vigilants de la platja' s'espera veure a David Hasselhoff i Pamela Anderson.