Les sales de cinema esperen tot un seguit de títols per al proper any. 2018 arriba carregat de grans estrenes de tota mena. Des del cinema d'acció, passant per l'animat o l'històric. La polèmica, la tensió, el misteri i traços de comèdia es donaran la mà a la gran pantalla al llarg dels propers mesos.

A continuació, presentem una selecció de títols molt esperats, ja que es tracta d'algunes de les pel·lícules més importants de 2018.

L'instant més fosc

El retorn al cinema del director Joe Wright se centra en el retrat de Winston Churchill. La interpretació del mític polític britànic pot valdre-li un Oscar a l'actor Gary Oldman. S'estrena el proper mes de gener.

Tots els diners del món

L'estrena, previst per al febrer, de l'últim treball del director Ridley Scott estarà marcat per la substitució del seu personatge principal. Stone va decidir prescindir de Kevin Spacey en el paper principal, després de la polèmica per abusos sexuals en la qual es va veure immers l'actor. El seu lloc l'ocuparà Christopher Plummer.

A Rainy day in New York

El nou film de Woody Allen explica l'evolució de les històries d'una parella adolescent. El repartiment compta amb noms tan dispars com el de Elle Fanning o Selena Gómez, juntament amb Jude Law o Rebecca Haoll.

Cinquanta ombres alliberades

L'última entrega de la saga eròtica néix de la relació entre Anastasia Steele i Christian Grey, ja convertits en marit i muller. S'estrena al febrer i serà l'última vegada que veiem als personatges creats per E.L. James i interpretats per Dakota Johnson i Jamie Dornan.

Ocean 's Eight

Divers i variat elenc d'actrius i artistes per a una altra seqüela, aquest cop en femení. Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Sandra Bullock, Mindy Kaling, Sarah Paulson i Rihanna són les protagonistes d'aquest film. Al costat d'aquestes, es podran veure les incursions de Kim Kardashian, Anna Wintour, Serena Williams o Kendall Jenner, entre d'altres. Totes elles a les ordres de Gary Roos i amb Damian Lewis com a vilà.

Jurassic World: El regne caigut

L'espanyol Juan Antonio Bayona dirigeix ??el cinquè lliurament d'aquesta mítica saga. En aquesta ocasió, el repartiment l'encapçalen Chris Pratt, Bryce Dallas Howard i Ian Malcolm. La mítica Geraldine Chaplin completa l'elenc. Les noves històries es podran veure als cinemes espanyols al juny.

Lady Bird

Aquesta pel·lícula entra al rànquing per la gran interpretació de Saoirse Ronan i Laurie Metcalf, que podrien fer-se amb l'Oscar.

El retorn de Mary Poppins

Amb una ambientació completament diferent torna a la gran pantalla la mainadera més mítica de la història del cinema. Rob Marshall és el responsable d'aquest film musical protagonitzat per Emily Blunt i Lin-Manuel Miranda, però en el qual també hi ha noms com el de Meryl Streep o Colin Firth.

Tomb Raider

Alicia Vikander agafa el relleu d'Angelina Jolie en el retorn de les aventures de Lara Croft. La seva estrena està prevista per al mes de març.

Deadpool 2

Ryan Reynolds encapçala el repartiment en aquesta paròdia de les històries dels superherois. L'1 de juny és la data esperada per la seva estrena.