La desena edició de la Festa del Cinema ja és aquí. Aquest dilluns 3 de juny arrenca l'esdeveniment, que s'estendrà fins al pròxim dimecres dia 5, en el que serà el seu desè aniversari.

La Festa del Cinema torna amb l'objectiu de fomentar l'assistència a sales de cinema com un hàbit social i cultural, i mostrar l'"agraïment" de la indústria a tots els espectadors que cada any gaudeixen de les pel·lícules a la pantalla gran.

Aquest esdeveniment està organitzat per la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics (FEDICINE), la Federació de Cinemes d'Espanya (FECE) i l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA).

Com és habitual, els espectadors hauran d'aconseguir la seva acreditació a la web oficial (www.fiestadelcine.com), encara que els majors de 60 i menors de 14 anys no necessitaran acreditar-se per gaudir de l'esdeveniment.

Venda d'entrades

La venda anticipada de les entrades per als tres dies de l'esdeveniment ha començat aquest diumenge 2 de juny, exclusivament per Internet, tant en les webs dels cinemes com en les webs tradicionals de venda d'entrades. Aquest dilluns 3 de juny, primer dia de la Festa del Cinema, les entrades també es podran adquirir a taquilla i als quioscos situats en els halls dels cinemes.

Principals títols en cartellera

Les principals pel·lícules, entre d'altres, que estaran disponible en els 336 cinemes que participen a la Festa del Cinema són: 'Aladdin', 'Ártico', 'Carmen y Lola', 'Casi Imposible', 'Clara y Claire', 'Como pez fuera del agua', 'Dolor y Gloria', 'El año de la plaga', 'El bailarín', 'El hijo', 'El increíble finde menguante', 'En buenas manos' o 'Infiltrado en Miami'. También podrán verse 'John Wick 3 - Parabellum', 'La ceniza es el blanco más puro', 'La corresponsal', 'La Llorona', 'La pequeña Suiza', 'Lo dejo cuando quiera', 'Los hermanos Sisters', 'Mula', 'Petra', 'Pokémon: Detective Pikachu', 'Rocketman', '¡Shazam!', 'Timadoras Compulsivas', 'Un hombre fiel', 'Vengadores: Endgame' i 'Viva la vida'.