Aquest estiu la temporada de cinema arriba carregada d'estrenes d'allò més esperades. Algunes de les principals sagues del cinema d'acció comptaran amb noves entregues en els propers mesos. A més, diferents remakes prometen fer les delícies dels amants de la gran pantalla.

A continuació, destaquem les 5 estrenes més esperades per a aquest estiu a les cartelleres de cinema.

'Men in Black: International'

'Men in Black: International'

Aquesta mateixa setmana s'estrena la que serà la quarta entrega de la mítica 'Men in Black'. En aquesta ocasió, la trama compta amb les incorporacions, entre d'altres, de Chris Hemsworth i Tessa Thompson i prescindeix de protagonistes com Will Smith.

'Toy Story 4'

'Toy Story 4'

Pixar torna a la càrrega amb l'univers de 'Toy Story'. Les aventures de les joguines més estimades pels més petits, i no tan joves, promet diversió a la gran pantalla en els propers mesos.

'El Rei Lleó'

'El Rei Lleó'

Aquest és un dels remakes més esperats d'aquesta temporada. Disney aposta per l'adaptació d'un dels seus grans clàssics, dotant-lo de realisme amb una versió d'acció real.

'Onze Upon a Time in Hollywood'

'Onze Upon a Time in Hollywood'

Quentin Tarantino torna als cinemes amb aquesta pel·lícula protagonitzada per Brad Pitt i Leonardo DiCaprio. Els seguidors incondicionals de l'aclamat director compten ja els dies per a l'estrena d'aquest nou treball, marcat per la incorporació de les últimes tecnologies digitals.

'Fast & Furious': Hobbs & Shaw

'Fast & Furious': Hobbs & Shaw

Una altra saga que reneix aquest estiu és la de 'Fast & Furious'. Els amants de les pel·lícules d'acció tornen a tenir dipositades totes les seves il·lusions en aquest nou lliurament d'un dels grans clàssics.