El director Colin Trevorrow ha anunciat a través de Twitter que 'Jurassic World 3' ha començat la seva producció, i també ha aprofitat per revelar el títol de l'esperada sisena pel·lícula de la franquícia.

El realitzador va penjar una foto en què es pot veure una claqueta amb el nom de 'Jurassic World: Dominion'. "Dia 1", va escriure acompanyant a la imatge. El nou títol sembla vaticinar el que passarà a la cinta, després que els dinosaures s'escapessin de la captivitat i anessin a la resta del món en el lliurament passat, titulada 'Jurassic World: El regne caigut'. Una teoria també apunta que fa referència a un passatge de la Bíblia en què Déu dóna dominat a la humanitat sobre les criatures.

Trevorrow exercirà de director després de J.A. Baiona prengués els comandaments de l'anterior lliurament. El realitzador també s'ha encarregat del guió al costat d'Emily Carmichael a partir d'una història de Derek Connolly.

Trevorrow és productor executiu al costat de Steven Spielberg, mentre que Frank Marshall i Pat Crowley exerciran de productors.

Chris Pratt i Bryce Dallas Howard tornaran a la franquícia com Owen Grady i Claire Dearing, mentre que Laura Dern, Jeff Goldblum i Sam Neill reprendran els seus papers que van interpretar a l'original 'Jurassic Park', estrenada el 1993.

'Jurassic World', llançada el 2015, va recaptar més de 1.670 milions de dòlars a tot el món. 'Jurassic World: El regne caigut' va guanyar una mica menys, superant els 1.308 milions de dòlars. Universal ha fixat com a data de llançament per a 'Jurassic World: Dominion' el 21 de juny de 2021.