Torna a la màgia. HBO Max ha llançat el primer avanç de la reunió 20è aniversari de 'Harry Potter'. Titulada 'Regreso a Hogwarts', en aquest avançament apareix Hermione darrere d'un diari El Profeta, el diari de l'univers màgic, mentre espera per pujar al tren en la icònica andana 9 i 3/4. Un especial que arriba aquest 1 de gener, ideal per començar el 2022.

Un breu anunci que mostra també com diversos membres de la saga reben l'emblemàtica carta de la famosa Escola de Màgia i Fetilleria. Juntament amb el personatge d'Emma Watson, a la qual només se li veu l'inici del pentinat, en ocultar-se després del diari; apareixen Robbie Coltrane (Hagrid), Matthew Lewis (Neville Longbottom) i Mark Williams (Arthur Weasley), pujant al Hogwarts Express.

Després de l'èxit dels retrobaments d'icòniques sèries com 'El príncipe de Bel Air' o 'Friends', HBO Max busca revalidar el seu poder de convocatòria amb un dels retrobaments més esperats. Encara que J.K. Rowling no sigui present, sí que ho estaran els tres protagonistes de les vuit pel·lícules que va tenir la saga: Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Emma Watson.

Al costat d'ells, s'uniran a la festa Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, Oliver i James Phelps, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Evanna Lynch i molts més. D'altra banda, en HBO Max ja està disponible el concurs 'Harry Potter: El torno de les casas de Hogwarts', presentat per Helen Mirren i que serveix d'avantsala per a l'esperat retrobament.