L'actor estatunidenc Bob Saget, molt conegut per interpretar al pare de la comèdia televisiva 'Padres forzosos' (1987-1995), va morir aquest diumenge als 65 anys.

Saget (Filadèlfia, els EUA, 1956) va morir en un hotel d'Orlando, on va ser trobat sense vida per les autoritats, va assenyalar l'oficina del xèrif del comtat d'Orange a Florida. Encara no se sap la causa de la seva defunció, però l'oficina del xèrif d'aquest comtat va aclarir que no hi havia senyals que es tractés d'una mort violenta i tampoc es van trobar drogues en el lloc.

Saget havia actuat la nit anterior a l'auditori Ponte Vedra Concert Hall (Jacksonville, els EUA) com a part de la seva gira de monòlegs. Després d'aquest espectacle de comèdia, l'actor va publicar un missatge a Twitter amb una foto seva en la qual deia que li havia encantat el seu xou d'aquesta nit i en el qual donava les gràcies al seu públic.

Amb una llarga trajectòria dedicada a l'humor, Saget va ser molt popular pel seu paper del pare vidu Danny Tanner en la gran família televisiva de 'Padres forzosos'. En el repartiment d'aquesta famosa sèrie de comèdia també apareixien altres intèrprets com John Stamos, Lori Loughlin i les germanes Ashley Olsen i Mary-Kate Olsen (s'alternaven donant vida a la filla més petita de la casa).

Després dels gairebé 200 episodis de 'Padres forzosos', Saget també va participar com a Danny Tanner en la sèrie de Netflix que li va donar continuïtat, 'Mares forçoses' (2016-2020).

Als Estats Units, Saget va ser molt conegut per ser el presentador del programa televisiu d'humor 'America's Funniest Home Vídeos' entre 1989 i 1997. A més, Saget va tenir una llarga trajectòria com a monologuista i còmic que el va portar a recórrer el país amb els seus espectacles.

En la pantalla petita també va ser la veu en el futur de Ted Mosby (Josh Radnor a la pantalla) que narrava la popular comèdia 'How I met your mother' (2005-2014). Darrere de les càmeres, Saget va ser director de diverses pel·lícules d'humor com 'Dirty Work' (1998), el fals documental 'Farce of the Penguins' (2006) o 'Benjamin' (2019).

Nombroses figures del cinema i la televisió van compartir en les xarxes socials el seu dolor per la defunció de l'actor.