Amb l'arribada de la calor apartem els plats de cullera i donem la benvinguda a altres productes més lleugers i frescos. Entre aquests últims destaca el gaspatxo, una de les receptes més nutritives en els dies d'estiu i, a més, molt fàcil de preparar.
Ingredients per al gaspatxo
-Oli d'oliva
-Vinagre
-Sal
-Pa
-Un quilo de tomàquets madurs
-Un pebrot vermell
-Un pebrot verd
-Un cogombre
-Una ceba
-Dos grans d'all
Preparació del gaspatxo
En primer lloc, hauràs de rentar bé els tomàquets i tallar-los a trossos. Farem el mateix amb la ceba, els pebrots i el cogombres, prèviament pelats. Hi afegirem finalment el pa, els alls, un rajolí d'oli d'oliva, una mica de vinagre i la sal.
Tot això ho posarem en un bol i ho batrem amb la batedora fins que aconseguim el gruix que més ens agradi.
Posteriorment, l'introduirem a la nevera perquè a l'hora de servir estigui ben fresc i sigui d'allò més desitjable.