Amb l'arribada de la calor apartem els plats de cullera i donem la benvinguda a altres productes més lleugers i frescos. Entre aquests últims destaca el gaspatxo, una de les receptes més nutritives en els dies d'estiu i, a més, molt fàcil de preparar.

Ingredients per al gaspatxo

-Oli d'oliva

-Vinagre

-Sal

-Pa

-Un quilo de tomàquets madurs

-Un pebrot vermell

-Un pebrot verd

-Un cogombre

-Una ceba

-Dos grans d'all

Preparació del gaspatxo

En primer lloc, hauràs de rentar bé els tomàquets i tallar-los a trossos. Farem el mateix amb la ceba, els pebrots i el cogombres, prèviament pelats. Hi afegirem finalment el pa, els alls, un rajolí d'oli d'oliva, una mica de vinagre i la sal.

Tot això ho posarem en un bol i ho batrem amb la batedora fins que aconseguim el gruix que més ens agradi.

Posteriorment, l'introduirem a la nevera perquè a l'hora de servir estigui ben fresc i sigui d'allò més desitjable.