Després de ser eliminat pel Reial Madrid en la Champions, Leo Messi potser no està en el seu millor moment anímic, però l'estrella del Paris Saint-Germain té, almenys, consol. I és gastronòmic: la seva 'burger'. La que ha ideat Hard Rock Cafè (és una versió de la seva supervendes Steak Burger) i que vendrà fins al mes de maig per 10,95 euros (amb ou ferrat costa 2 euros més).
Aquí tens la recepta de la Messi Burger
Ingredients
- Pa de brioix
- Maionesa, comí, pebre blanc, all picat, ceba en pols i pebre vermell fumat (per a la salsa fumada)
- Enciam romà ecològic
- 1 rodanxa de tomàquet de vinya
- 2 hamburgueses de 90 g de carn de vedella amb certificat de benestar animal
- 2 talls fins de formatge provolone
- 3 rodanxes de ceba morada
- 3-4 rodanxes de xoriço
- 1 ou
Elaboració
- Talleu per la meitat el pa de brioix i torreu-lo.
- En un bol, prepareu la salsa fumada amb l'ajuda d'unes varetes barrejant maionesa, comí, pebre blanc, all picat, ceba en pols i pebre vermell fumat en les proporcions que més t'agradin. Ha de recordar el chimichurri.
- Piqueu finament l'enciam.
- Talleu finament la ceba vermella i caramel·litzeu-la a foc lent en una paella.
- Passeu per la graella les rodanxes de xoriço.
- Rostiu les hamburgueses al punt de cocció desitjat i en l'últim moment col·loqueu-hi a sobre els talls de formatge perquè es fonguin amb la calor!
- Fregiu un ou.
Presentació
- Unteu una de les meitats del pa amb la salsa fumada
- A sobre, de baix a dalt, col·loqueu-hi l'enciam, el tomàquet, les hamburgueses amb els seus talls a sobre, la ceba, el xoriço i l'ou.
- Unteu l'altra meitat de pa amb la salsa i tanqueu l'entrepà.