Els periodistes Òscar Broc i Toni Garcia Ramon acaben de publicar 'Bocatas: arte entre dos panes' (Editorial Debate), una obra que recorre Espanya a través de 50 entrepans. Un dels que apareix en el volum és aquest, anomenat El Pollazo. «Diuen que va néixer a Cadis i el seu atractiu és brutal. És el rei dels entrepans quan tornes de festa i, evidentment, no és una pel·lícula apta per a menors de 18 anys. Una bestialitat entre pans que espanta els nutricionistes com l'all els vampirs», comenta Broc. Aquesta és la recepta de l'entrepà 'El Pollazo'.
Ingredients
- Pa de barra rústica
- 1 pit de pollastre
- 3 talls de magreta adobada
- 1 grapat de patates fregides (tall tradicional)
- 2 ous
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
Elaboració
- Cobriu el pollastre i fregiu-lo.
- Passeu per la mateixa paella els talls de magreta i daureu-les al gust.
- Fregiu a la mateixa paella els ous.
- Fregiu les patates en una altra paella.
- Afegiu sal i oli al pa.
- Col·loqueu els ingredients de l'entrepà seguint aquest ordre: pollastre arrebossat, magreta, patates fregides i ous ferrats.
- Tanqueu l'entrepà amb delicadesa i a gaudir.