Els periodistes Òscar Broc i Toni Garcia Ramon acaben de publicar 'Bocatas: arte entre dos panes' (Editorial Debate), una obra que recorre Espanya a través de 50 entrepans. Un dels que apareix en el volum és aquest, anomenat El Pollazo. «Diuen que va néixer a Cadis i el seu atractiu és brutal. És el rei dels entrepans quan tornes de festa i, evidentment, no és una pel·lícula apta per a menors de 18 anys. Una bestialitat entre pans que espanta els nutricionistes com l'all els vampirs», comenta Broc. Aquesta és la recepta de l'entrepà 'El Pollazo'.

Ingredients

  • Pa de barra rústica
  • 1 pit de pollastre
  • 3 talls de magreta adobada
  • 1 grapat de patates fregides (tall tradicional)
  • 2 ous
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal

Elaboració

  • Cobriu el pollastre i fregiu-lo.
  • Passeu per la mateixa paella els talls de magreta i daureu-les al gust.
  • Fregiu a la mateixa paella els ous.
  • Fregiu les patates en una altra paella.
  • Afegiu sal i oli al pa.
  • Col·loqueu els ingredients de l'entrepà seguint aquest ordre: pollastre arrebossat, magreta, patates fregides i ous ferrats.
  • Tanqueu l'entrepà amb delicadesa i a gaudir.