Diari de Girona

Diari de Girona

Amanida de pasta amb llagostins

Els ingredients els podem combinar seguint els nostres gustos personals, però cal elaborar el plat i portar-lo a taula sense deixar massa temps d’espera per a evitar l’oxidació dels ingredients

Vots: 1/5 estrelles

4 racions
Proposta de presentació del plat | EMPORDÀ

Proposta de presentació del plat | EMPORDÀ

INGREDIENTS

  • 250 g de pasta (llacets, espirals)
  • 2 ous durs
  • 1/2 kg de tomates madures
  • 200 g de llagostins cuits
  • 100 g d’olives farcides
  • 1 pebrot vermell escalivat
  • 1 ceba tendra
  • 100 gr d’olives negres dolces
  • Julivert
  • 1 enciam
  • Maionesa lleugera:
  • 1 ou
  • 100 c.c. oli
  • 1 terrina de formatge fresc
  • Olives trinxades
  • Sal
  • Pebre

Elaboració

  1. En primer lloc, hem de bullir la pasta que hàgim escollit, segons el temps indicat en el paquet.
  2. Després, procedirem a escaldar les tomates i pelar-les. També les podem menjar crues, sense escaldar.
  3. A part, pelem els llagostins i mirem de treure el budell negre.
  4. Finalment, col·loquem tots els ingredients que ens agradin suggerim olives farcides, pebrot vermell escalivat, ceba tendra) en una safata i pel voltant l’enciam tallat a juliana.
  5. Ho acompanyarem amb una maionesa lleugera.
  6. Per beure, res millor que un vi blanc o rosat fresc de la DO Empordà, i aigua.

Més Receptes

Compartir l'article

stats