- Multimèdia
- Serveis
- Classificats
La recepta
Bonítol amb ceba fet en cassola de fang
-
Notícia guardada al teu perfil
Veure notícies guardades
Vots: 1/5 estrelles
INGREDIENTS
- 1/2 Kg de Bonítol
- 1/2 Kg de Tomata
- 1 pebrot
- 1 ceba
- All
- Julivert
- Oli d'oliva
- Sal al gust
Elaboració
- Les tomates, pelades i netes de llavors, es trossegen en quadrats petits i es reserven.
- La ceba, un gra d’all i una branca de julivert es piquen molt menuts i es reserven també.
- El bonítol –del qual cal escollir la part central– es renta, se li treu la pell i les espines, es talla en trossos regulars i després s’assaona amb sal i all.
- En una cassola de fang es posa una mica d’oli, s’afegeix la meitat de la ceba i de la tomata, a sobre es col·loca el bonítol, i es cobreix amb l’altra meitat de la ceba i la tomata.
- El pebrot es talla en tires, es posa a sobre de la ceba i es rega tot amb una mica d’oli.
- La cassola es tapa i es posa a coure lentament durant 45 minuts.
- En aquest moment es destapa el recipient i s’introdueix en el forn durant uns minuts per tal de reduir la salsa.
- El bonítol amb ceba se serveix molt calent a la mateixa cassola en què l’hem preparat.