Diari de Girona

Diari de Girona

Coca de llardons per a endolçar el carnaval

Són unes bones postres per acompanyar les festes de carnaval

Vots: 1/5 estrelles

Coca de llardons amb vi dolç | EMPORDÀ

Coca de llardons amb vi dolç | EMPORDÀ

INGREDIENTS

  • 2 làmiines de pasta de full
  • 200 grams de llardons de la nostra carnisseria de confiança
  • Pinyons
  • Sucre
  • 1 ou

Elaboració

  1. Per començar a elaborar la recepta, preescalfem el forn a 180º perquè estigui a punt a l’hora de rebre aquest dolç
  2. Col·loquem una làmina de pasta de full sobre la superfície de treball
  3. Repartim per sobre els llardons
  4. Posem l’altra làmina a sobre i, amb l’ajuda d’un corró, unim la massa
  5. Segellarem els extrems fent un plec cap a dins
  6. Pintem amb ou batut i col·loquem per sobre una bona quantitat de sucre i els pinyons ben repartits
  7. Enfornem a 180º uns 20 minuts fins a tenir una coca de llardons increïble
  8. Aconsellem acompanyar la coca amb un bon vi dolç de la DO Empordà

Més Receptes

Compartir l'article

stats