Diari de Girona

Diari de Girona

Crema de castanyes amb xips de moniato

Vots: 1/5 estrelles

Crema de castanyes amb xips de moniato

Crema de castanyes amb xips de moniato

INGREDIENTS

  • 300gr de castanyes.
  • 1/2 ceba.
  • 1 pastanaga.
  • Oli d'oliva.
  • Sal.
  • 1 litre de brou de verdures o de pollastre.
  • 1 moniato gros.

Elaboració

  1. Fes un tall en creu a les castanyes i posa-les uns 10 minuts al forn a 180 ºC, o submergeix-les en aigua bullent durant 10 minuts perquè es puguin pelar amb facilitat.
  2. Pela la ceba i pica-la.
  3. Raspa la pastanaga i després fes-les a trossos.
  4. En una cassola, posa un raig d’oli i ofega-hi durant uns 5 minuts la ceba amb la pastanaga, les castanyes ja pelades i a trossos, i una culleradeta de sal. Afegeix-hi el brou calent i deixa que arrenqui el bull; llavors, abaixa el foc al mínim i deixa-ho coure fins que les castanyes i la pastanaga siguin tendres. Tritura-ho amb la batedora, tapa-ho i reserva-ho mentre prepares els xips.
  5. Pela el moniato i talla’l a làmines rodones molt primes. Finalment, fregeix-les per torns en oli ben calent i escorre-les sobre paper de cuina.
  6. Presenta la crema dins d'un bol i tira-hi per sobre algunes xips de moniato.

Més Receptes

Compartir l'article

stats