Diari de Girona

Diari de Girona

Espaguetis a l’estil oriental

Avui us proposem fer uns espaguetis de pasta a l’estil oriental. és una recepta assequible i fàcil d’elaborar

Vots: 1/5 estrelles

Proposta de presentació del plat | EMPORDÀ

Proposta de presentació del plat | EMPORDÀ

INGREDIENTS

  • 300 g d'espaguetis frescos
  • 3 carrotes
  • 2 pebrots verds
  • 2 pebrots vermells
  • 2 cebes
  • 75 g d'ametmelles
  • 200 g de bolets
  • 4 cullerades de salsa de soja
  • 300 cc d'oli
  • Sal al gust

Elaboració

  1. En primer lloc, trinxem la ceba i la saltegem sense que es cogui excessivament.
  2. A continuació, incorporem el pebrot verd tallat a rodanxes fines.
  3. Quan estigui saltejat, hi afegim la carrota a bastonets, havent netejat prèviament la seva pell.
  4. Quan totes les verdures estiguin saltades, incorporem els bolets que haurem laminat i saltat a part.
  5. Els xampinyons corrents són uns bons elements per aquest plat.
  6. Incorporem les ametlles, les saltegem i a continuació afegim la salsa de soja.
  7. Couem els espaguetis en abundant aigua amb sal, oli i alfàbrega, el temps indicat segons el tipus de pasta. Ho escorrem.
  8. Barregem els espaguetis amb les verdures i ja ho podem servir immediatament.

Més Receptes

Compartir l'article

stats