Diari de Girona

Diari de Girona

Macarrons amb carn

Vots: 1/5 estrelles

6 racions
Macarrons amb carn

Macarrons amb carn

INGREDIENTS

  • 1/2 kg de macarrons.
  • 1/4 kg de carn de cuinar.
  • 1 ceba.
  • 1 llauna gran de tomàquet.
  • Vi blanc.
  • All.
  • Formatge ratllat.
  • Oli i sal.

Elaboració

  1. La carn es talla en trossos petits i s'adoba amb all i sal. En una cassola amb oli s'ofega la ceba picada molt fina, i s'afegeix a continuació la carn i un raig de vi blanc. Es fregeix tot juntament durant uns minuts, després s'incorpora la meitat del tomàquet i es deixa coure a poc a poc fins que la carn estigui tendra. Amb la resta del tomàquet es prepara una salsa.
  2. Els macarrons es couen durant 10 minuts en aigua bullent amb un pessic de sal. Una vegada cuits, s'escorren bé i es barregen en una plata de forn amb la carn guisada, a la qual
  3. se li pot afegir, si es vol, una mica de xoriço o pernil picat. Tot això es cobreix amb la
  4. salsa de tomàquet, s'hi escampa el formatge ratllat i s'enforna una mica perquè es gratini. Se serveix immediatament.

Més Receptes

Compartir l'article

stats