Diari de Girona

Diari de Girona

Mongetes tendres amb ou

Vots: 1/5 estrelles

Mongetes tendres amb ou

Mongetes tendres amb ou

INGREDIENTS

  • 1 kg de mongetes tendres.
  • 2 ous cuits,
  • 1 tros de ceba.
  • 2 grans d'all.
  • 1 branca de julivert.
  • Vinagre, oli i sal.

Elaboració

  1. Si les mongetes són molt fines i no tenen filaments, n'hi haurà prou de treure'n les puntes. En canvi, si són dures, val la pena retallar-ne el que sobri amb un ganivet. En tots dos casos, es renten bé i es posen a coure en aigua bullent i sal, afegint-hi un gra d'all, un tros de ceba i una branca de julivert. Una vegada cuites, s'escorren molt bé i se'n retira l'all, el julivert i la ceba.
  2. A part, es fregeix en l'oli necessari l'altre gra d'all; quan estigui enrossit, es treu i s'escampa l'oli sobre les mongetes. Després, afegiu-hi una mica de vinagre. Les mongetes se serveixen en una plata allargada, adornades amb porcions d'ou picat.

Més Receptes

Compartir l'article

stats