- Multimèdia
- Serveis
- Classificats
La recepta
Pasta fresca amb cansalada viada i beixamel
-
Notícia guardada al teu perfil
Veure notícies guardades
Vots: 1/5 estrelles
INGREDIENTS
- 250 g de Pasta fresca
- 100 g de cansalada viada
- 1 gotet de vi blanc
- 2 tomates
- 1/2 litre de llet desnatada
- 50 g de mantega
- 2 cullerades de farina
- 1 gra d'all
- Oli d'oliva i sal al gust
Elaboració
- La ceba i l’all es piquen molt menuts i es deixen ofegar molt a poc a poc en una paella amb oli.
- Després, s’incorpora la cansalada picada en quadradets i el got de vi blanc.
- A part, amb els tomàquets, pelats i sense llavors, es prepara una salsa i es reserva.
- La pasta es cou en aigua bullent amb sal durant 15 minuts.
- Passat aquest temps, es renta amb aigua freda i s’escorre.
- Després, es barreja amb la ceba i la cansalada i es deixa coure durant 10 minuts més.
- La mantega s’escalfa en un pot, s’agrega la farina i s’ofega; s’afegeix a poc a poc la llet i una mica de sal, i es remou perquè no es formin grumolls.
- Posteriorment, es cou fins a aconseguir una beixamel lleugera a la qual s’incorpora la salsa de tomata reservada i es deixa coure durant cinc minuts.
- La pasta es passa a una plata, es cobreix amb la salsa i se serveix molt calenta.