Diari de Girona

Diari de Girona

La recepta

Pasta fresca amb cansalada viada i beixamel

Vots: 1/5 estrelles

Proposta de presentació del plat.

Proposta de presentació del plat. Emporda.info

INGREDIENTS

  • 250 g de Pasta fresca
  • 100 g de cansalada viada
  • 1 gotet de vi blanc
  • 2 tomates
  • 1/2 litre de llet desnatada
  • 50 g de mantega
  • 2 cullerades de farina
  • 1 gra d'all
  • Oli d'oliva i sal al gust

Elaboració

  1. La ceba i l’all es piquen molt menuts i es deixen ofegar molt a poc a poc en una paella amb oli.
  2. Després, s’incorpora la cansalada picada en quadradets i el got de vi blanc.
  3. A part, amb els tomàquets, pelats i sense llavors, es prepara una salsa i es reserva.
  4. La pasta es cou en aigua bullent amb sal durant 15 minuts.
  5. Passat aquest temps, es renta amb aigua freda i s’escorre.
  6. Després, es barreja amb la ceba i la cansalada i es deixa coure durant 10 minuts més.
  7. La mantega s’escalfa en un pot, s’agrega la farina i s’ofega; s’afegeix a poc a poc la llet i una mica de sal, i es remou perquè no es formin grumolls.
  8. Posteriorment, es cou fins a aconseguir una beixamel lleugera a la qual s’incorpora la salsa de tomata reservada i es deixa coure durant cinc minuts.
  9. La pasta es passa a una plata, es cobreix amb la salsa i se serveix molt calenta.

Més Receptes

Compartir l'article

stats