L'oferta dels mercats a Eivissa és cada vegada més extensa, des dels més clàssics als nous i els que s'han convertit ja en una reunió setmanal per als residents. Li recomanem cinc mercats que no t'hauries de perdre.

Las Dalias és un mercat hippy que té més de 60 anys. Es troba a Sant Carles i obre els dissabtes. Vostè pot trobar roba, art, joieria i accessoris. El jardí on s'ubica també celebra concerts a l'estiu. Està obert durant la temporada turística.

El mercat Hippy de Punta Arabí a Es Canar és el més gran de l'illa i ha estat obert des del 1973. Es celebra els dimecres i aplega centenars de puestos amb tot el que puguis imaginar. A més, hi ha música en directe. Com les Dàlies, no obre tot l'any però des de l'abril es pot visitar.

L'Hipòdrom de Sant Jordi té un gran rastre d'objectes de segona mà cada dissabte, com roba, electrodomèstics, mobles o accessoris. Sovint hi ha també música improvisada d'artistes. És un punt de trobada per als residents de l'illa ja que està obert tot l'any.

Si vostè està buscant productes alimentaris locals no us podeu perdre el petit mercat ambulant de Buscastell (Sant Antoni). Obert tots els dissabtes a l'aparcament de Can Tixedó de 10 a 16 hores.

Diumenge és el dia per anar al nord de l'illa, al mercat de Sant Joan, on hi trobareu productes artesanals, agroecològics i música en directe i concerts.