El Club Nàutic l’Escala és una entitat esportiva amb més de 50 anys d’història situada al Port de l’Escala, a la vora de les ruïnes d’Empúries i dels Parcs Naturals del Montgrí i els Aiguamolls de l’Empordà. Un port tranquil situat al sud del golf de Roses amb unes condicions òptimes per gaudir del mar i dels esports nàutics.

L’entitat disposa de 944 amarradors per a embarcacions de fins a 22 metres d’eslora i compta amb els serveis portuaris necessaris per allotjar les persones i les seves embarcacions. L’àrea esportiva del club organitza esdeveniments i activitats esportives tot l’any i gestiona l’Escola de Vela del Club, reconeguda per la Federació Catalana de Vela. Durant els darrers anys, el club ha millorat notablement les seves instal·lacions i ha experimentat un important creixement de l’oferta de serveis portuaris i esportius que presta:

  • Rem de mar, caiac i stand up paddle: T’agrada remar? Descobreix aquest esport a l’aire lliure tan complet i practica’l tot l’any a la teva manera amb l’abonament mensual, l’alternativa perfecta per remar sempre que vulguis amb tarifa plana.
  • Vela lleugera i de creuer: Tant si disposes d’embarcació i experiència com si vols descobrir les sensacions de navegar a vela, el club t’ofereix un ampli ventall d’activitats, des de cursos per convertir-te en un expert fins a experiències guiades i fins i tot una tarifa plana per gaudir-ne tot l’any!
  • Vela accessible: No importa qui ets ni com ets! El club treballa amb l’objectiu d’acostar els plaers de navegar a tothom i per integrar les persones en situació de discapacitat o risc d’exclusió total a les activitats que ofereix.
  • Casals d’estiu: Per als més petits de la casa, per als més joves i també per navegar amb família. Amb els campus d’estiu del club podràs experimentar tot tipus d’activitats nàutiques durant les teves vacances!
  • Submarinisme: A Orca Diving, el centre de submarinisme ubicat al club, trobaràs cursos, xerrades i propostes per gaudir del fons marí amb tot el material, espai i intimitat que necessites.
  • Lloguer d’embarcacions a motor i xàrter a vela: Ubicada al club, Novaimport Empordà t’ofereix tot tipus d’embarcacions i serveis per gaudir del mar i de la navegació a través de la seva amplia i variada flota d’embarcacions a motor i a vela.
  • Xàrter a motor: Creuers Marenostrum és una empresa dedicada als creuers turístics i a les activitats marítimes. Gaudeix d’un dia complet descobrint la Costa Brava a través d’una de les seves embarcacions!
  • Jet Ski: Jet Ski l’Escala et proposa experimentar la velocitat d’una moto aquàtica mitjançant el lloguer amb recorregut lliure o guiat per un instructor o bé llogar-ne una sense llicència.
  • Titulacions nàutiques: Vols convertir-te en el teu propi patró? Nàutica Carreras ofereix la possibilitat de preparar-te per obtenir la llicència de navegació que necessites!

Per a més informació: www.nauticescala.com