Aquesta tarda a les 17 hores, hi haurà l'obertura de les atraccions de la Festa Major a la zona firal de la rambla d'en Rufí amb la promoció del 2x1 anual. Entre les 17 hores i les 19 hores les fires no emetran sorolls, per tal d'adaptar-se a la iniciativa que cada vegada més municipis estan incorporant en les seves festes, ja que hi ha persones que pateixen algun tipus de sensibilitat auditiva i no poden gaudir de les atraccions. Amb aquesta iniciativa es permet que durant dues hores, aquests nens o adults, puguin gaudir de les atraccions igual que les persones que no tenen aquest problema auditiu. Al vespre hi haurà el sopar popular de Festa Major i en ell, es presentaran els participants per l'elecció de l'Hereu i la Pubilla 2023.

Demà, divendres 4 d'agost se celebrarà la cercavila de la 'Faràndula', la qual començarà a la plaça de l'Església i acabarà el seu recorregut a la plaça de l'U d'Octubre de 2017. Allà si durà a terme el pregó de Festa Major, juntament amb un espectacle de focs. Al voltant de les 23:30 hores es farà una cantada d'Havaneres a càrrec de 'Les anxovetes' i es podrà assaborir rom cremat. I a les 00:00 hores començaran les barraques de Caldes amb els grups 'Valira', 'Itaca Band' i 'Dj. Trapella'.

Correfocs, concerts i sardanes

Dissabte al matí hi haurà tallers infantils al parc de la Font de la Vaca i, jocs i inflables al Passeig de la Granja. A la tarda se celebrarà un torneig de Rummikub, un Pentatló i audició de sardanes, entre altres. A prop de les 23 hores s'iniciarà el correfoc amb la 'Colla de Diables de Caldes Montbui'. I a partir de mitjanit hi haurà el ball de la nostàlgia i els concerts de 'Santa Salut', 'Auxili' i 'Big Mouthers'.

Correfoc Caldes de Malavella 2016 Ajuntament

L'endemà, se celebrarà el 'Torneig d'escacs' de 9:00 a 13:00 hores, a les 12:00 hores hi haurà un espectacle i concert infantil. A la tarda hi haurà sardanes amb la 'Cobla Ciutat de Terrassa' i sopar informal a les 20 hores. A les 22 hores podreu gaudir del concert de Festa Major, protagonitzat per les corals infantil, juvenil i cantaires de Caldes. I a la nit, podrem gaudir del 'Ball de Gala' i de l'elecció de l'Hereu i la Pubilla 2023.

Si t'agraden els colors i t'és igual quedar com un l'arc de Sant Martí, dilluns és el teu dia

El dilluns a partir de les 10:30 hores es podrà gaudir d'una festa aquàtica i inflables a la piscina municipal. A la tarda, es farà la 'Festa Holi', al parc de la Foto de la Vaca. Al voltant de les 19:00 hores tocarà 'l'Orquestra Internacional Maravella', seguit del sopar informal i de la nit de grups locals.

Per acabar la Festa Major amb alegria, dimarts 8 d'agost a les 11 hores se celebrarà la missa de final de festa, es farà un ball-vermut i a la tarda, hi haurà un concert a tres bandes amb 'Acoblats'. A les 22 hores es podrà anar a veure la representació teatral 'L'estranya parella' al teatre municipal. Esperem que gaudiu d'una Festa Major d'allò més entretinguda.