Festa Major i concerts a la Bisbal d'Empordà fins el 18 d'agost

Ahir, dilluns 14 d'agost va començar la Festa Major de la Bisbal d'Empordà i amb ella, hi ha una programació repleta de música i esdeveniments per a grans i petits. A partir de les 10 hores, podreu anar a visitar el 'Terracota Museu' i se celebraran les simultànies d'escacs. Al voltant de les 11:30 hores es farà la diada de la Festa Major, juntament amb un vermut musical. A la tarda, hi haurà les 'Olimpiades de la Terra Oriol Canals' i el concert de cobla amb 'La principal de Llobregat, entre altres. A les 21:25 hores es farà la 'Tronada' al Pont Vell, un espectacle pirotècnic per donar la benvinguda a la 'Promenade'. A les 22:30 hores hi haurà una audició de sardanes.

El White Summer tancarà la seva edició amb aquest grup musical

Arde Bogotá serà el grup musical que tancarà a les 22 hores amb aquesta edició 2023.

Pegatina i Macaco, al Festival de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols

Pegatina, una de les bandes més internacionals del panorama estatal i Macaco, el cantant espanyol que presentarà l'esperat nou disc 'Vuélame el corazón', que parla sobre les relacions amoroses, la seva complexitat i la seva transcendència, seran els artistes que actuaran avui a la 61a edició de La Porta Ferrada.

Festa Major, concerts i havaneres d'Amer fins el 17 d'agost

Avui, dimarts 15 d'agost, a partir de les 11:30 hores hi haurà una missa en honor a la patrona d'Amer. Al voltant de les 12:30 hores es farà la cercavila amb la colla gegantera. A la tarda, hi haurà la celebració de l'espectacle d'animació infantil 'Rock x xics'. A les 19:30 hores es durà a terme la cantada d'havaneres amb el grup Els Pescadors de l'Escala. A les 22:30 hores es farà el ball de festa major amb la participació de Banda Gogh. Més tard, hi haurà el concert amb La Loca Histeria, entre altres.

Últim dia de la Festa Major de Banyoles

Al voltant de les 11:30 hores es farà la diada castellera. A la tarda, hi haurà la cercavila de gegants i capgrossos i més tard, el ball de gegants. I a la nit, hi haurà un concert de MERCABANDA, Mushkaa i Dj Àngel i Dimoni per a posar fi a aquesta festa major.