Tània Sarrias, Ana Millán i Silvia Abril conduiran pròximament a Cuatro una versió renovada del programa "Caiga Quien Caiga", el popular format d'origen argentí que abans va passar ja per Telecinco i La Sexta.

Les ulleres i els vestits negres seguiran caracteritzant la imatge del programa, segons ha avançat la cadena, que anuncia així mateix en una nota que l'espai comptarà amb "un grup d'àcids reporters (homes i dones)".

Les entrevistes irreverents que van iniciar un gènere en la televisió espanyola tindran continuïtat a Cuatro, encara que amb dones en la taula de presentació, que en anteriors edicions van encapçalar Frank Blanco (La Sexta), Manuel Fuentes (2004-2007) i El Gran Wyoming (1996-2002), tots dos a Telecinco.

Tània Sarrias, llicenciada en Art Dramàtic, procedeix de la televisió catalana, on ha participat en ficcions molt seguides de TV3, com "Ventdelplà" o "Mar de Fons" i en programes com "La Columna".

L'actriu Ana Millán es converteix així en una de les cares més populars de Cuatro, on ja es fa càrrec de la presentació del concurs "Password"; anteriorment havia destacat en sèries com "Camera Café" i "Física o Química".

Silvia abril, protagonista de la taquillera pel•lícula "Spanish Movie", s'ha fet també molt popular a la televisió en el seu paper de la "Niña de Shrek", al programa d'Andreu Buenafuente, a més de participar en sèries com "Pelotes" o " La que se avecina".