Bocamoll, el concurs televisiu que tracta sobre la llengua i la cultura catalanes amb una finalitat amena i lúdica, tornarà a la graella de TV3 aquesta tardor. Roger de Gràcia tornarà a posar en joc 1.000 euros cada dia amb un to ?dinàmic i amb un lleuger toc ?d'humor.

Tot i que aquesta temporada es mantindran l'estètica general i la sintonia que han definit la identitat de Bocamoll fins ara, el concurs estrenarà decorat i grafisme. Aquestes actualitzacions serviran per potenciar la imatge moderna i viva que caracteritza el concurs, que també introduirà algunes proves noves que desafiaran el talent dels participants.

Però les novetats no acaben aquí: Bocamoll emetrà periòdicament -cada 25 o 30 programes- edicions amb contingut temàtic: alimentació, viatges, dona... L'espai de TV3 també celebrarà el seu programa número 500 amb una edició especial.

425.000 euros en premis

Des que va començar, el desembre del 2007, Bocamoll ha repartit 425.804 euros en premis. El rècord de permanència és de Giovanni Castro (Colòmbia, 43 anys) i Oriol Collell (Barcelona, 37 anys), dos cunyats que van participar en 34 edicions i van endur-se un total de 30.135 euros.

Bocamoll va néixer de l'adaptació del concurs basc Mihiluze, que s'emet diàriament per ETB1 d'EITB, i és una producció ?d'Antàrtida Produccions i Televisió de Catalunya.