TV3 enceta la segona temporada de No me les puc treure del cap (No me la puc treure del cap en la seva primera etapa) aquesta nit, a partir de les 21.50, amb un "Especial Nadales". Presentat per Roger de Gràcia el programa torna amb més històries sobre les cançons que han canviat les nostres vides. Si en la primera edició del programa analitzava algunes de les grans cançons de la música en català, en aquesta nova temporada dedicarà cada capítol a un tema: amor, desamor, bon rotllo, mort, protesta... i a les grans cançons, en tots els idiomes, que n'han parlat.

La nova temporada s'estrena amb un especial dedicat a les nadales i les cançons que parlen del Nadal, com no podia ser d'altra manera per les dates en què s'estrena el programa de música.

Dels clàssics del nostre cançoner com Santa NitFum, fum, fum a la tradició anglosaxona dels discos nadalencs (Bing Crosby, Elvis o fins i tot Lady Gaga). Dels "villancicos" als artistes pop que han parlat del Nadal. El programa entrevistarà els Manel, un grup amb molta tirada a fer nadales renovades: a la cançó Un camell d'orient narren la història d'un camell que ha de fer la feina del Rei, que s'ha adormit. Roger de Gràcia recordarà amb Raphael un dels grans èxits de la seva carrera, La canción del tamborilero.

També hi haurà temps de repassar les bandes sonores dels anuncis nadalencs i de proposar un nou repte a Xavi Lozano, l'home que fabrica instruments a partir de qualsevol objecte.