Sembla que dir "Zas en tota la boca" és sinònim de milions. L'actor Jim Parsons torna a ser per segon any l'actor de televisió més ben pagat. L'insuportable però adorable Sheldon Cooper va aconseguir guanyar 25,5 milions de dòlars, una xifra gens menyspreable. El que crida l'atenció és que els seus altres companys masculins de la sèrie són els tres següents de la llista.

Segons ha publicat la revista Forbes, la sèrie The Big Bang Theory regna a la llista amb quatre dels seus actors liderant el podi. Cal tenir en compte que això no només està relacionat amb el sou de l'actor sinó també en campanyes publicitàries i altres negocis.

Darrere dels 25,5 milions de dòlars de Parsons, hi ha els 24 milions de Johnny Galecki (Leonard), els 22,5 milions de Simon Helberg (Howard) i els 22 milions d'Kunal Nayyar (Raj). Cal no oblidar que Parsons, Galecki i Kaley Cuoco cobren un milió de dòlars per a cada capítol de la sèrie.

Per trobar a un actor no relacionat amb la sitcom de CBS cal baixar fins al cinquè lloc, en el qual està Mark Harmon, protagonista de la sèrie Navy: Investigació policial, amb 20 milions de dòlars, el segueix Ty Burrell (Modern Family) amb 12,5 milions.

El que crida l'atenció d'aquesta llista és la diferència de xifres amb la de les actrius de televisió més ben pagades. Sofia Vergara, que lidera el rànquing femení, guanya 43 milions de dòlars, 17,5 milions més que Jim Parsons. Sembla que la desigualtat salarial es va escurçant a la indústria de la televisió.

La llista completa d'actors:

1. Jim Parsons - 25,5 milions de dòlars.

2. Johnny Galecki - 24 milions de dòlars.

3. Simon Helberg - 22,5 milions de dòlars.

4. Kunal Nayyar - 22 milions de dòlars.

5. Mark Harmon - 20 milions de dòlars.

7. Jesse Tyler Ferguson - 12 milions de dòlars.

8. Nathan Fillion - 12 milions de dòlars.

9. Ray Romà - 12 milions de dòlars.

10. Ed O'Neil - 11,5 milions de dòlars.

Hi haurà nova temporada?

És massa aviat per saber si The Big Bang Theory tindrà o no una onzena temporada, però la cadena CBS arrossega més de 9 anys a la seva esquena emetent aquesta sèrie i una retirada a temps potser sigui el més factible.

De moment, els fans de la sèrie gaudiran de la desena temporada el segon episodi s'estrenarà el proper 26 de setembre a CBS i a Espanya, podrem veure els nous capítols a partir del 30 de setembre a TNT i properament a Neox.