Xavier Calvet, membre del grup gironí Bullitt i resident a Sant Feliu de Guíxols, es va emportar dimecres al vespre els 8.000 euros del primer premi que entrega el concurs Tot o res, presentat per Ares Teixidó i que es va estrenar el passat dilluns, ocupant el buit deixat a la franja de vespre de TV3 per El gran dictat. Calvet es va emportar el pot gràcies a una pregunta sobre Pep Guardiola. Després de derrotar la resta d'aspirants a la fase eliminatòria i vèncer en el duel l'anterior mestre, el ganxó va arribar a la fase final, en què es jugava el pot del programa a tot o res.

El concursant, de 37 anys i nascut al municipi de Balsareny (Bages), va triar l'ex del Barça i actual entrenador del Manchester City com a tema de l'última qüestió, la que dona accés al premi. La pregunta recordava l'acusació de dopatge que es va fer a Guardiola la temporada 2001-2002 i demanava el nom de la substància amb què suposadament va donar positiu. Calvet va demostrar tenir bons coneixements futbolístics, encertant que la resposta correcta era «nandrolona».

Tot o res s'emet cada vespre de dilluns a divendres a les 20.10 a TV3 i combina l'entreteniment i el coneixement a parts iguals amb una mecànica original en què el mestre té el poder d'organitzar el joc en tot moment. Una de les peculiaritats del format és que el mestre s'ho pot endur tot o no endur-se res, en funció de si respon correctament l'última pregunta. La resposta correcta sempre està davant i només ha de decidir quina és entre les diferents opcions.