El revival 'Prison Break' va tornar a FOX després que la popular cadena televisiva revelés els cinc primers i emocionants minuts de la sèrie. Els germans Scofield, que semblen destinats a acabar sempre entre reixes, com si fossin els protagonistes d'una cruel tragèdia grega, van tornar a la televisió...

Després de ser perseguit per les grises carreteres de Chicago per un grup de matons als quals deu diners, Lincoln Burrows es troba a T-Bag al porxo de casa seva. El company de presó de Burrows, té una carta per a ell... enviada des de la ultratomba. L'enigmàtica missiva sembla revelar que el seu germà Michael, realment segueix viu.

El següent pas era convèncer Sara que Michael segueix viu, cosa que es nega a creure. Tots dos hauran de creure que alguna cosa passa a la força, quan el cotxe de Lincoln és manipulat per un misteriós home mentre una dona entra a la casa de Sara disparant al seu marit a la cama.

Resolts a conèixer la veritat, després de comprovar que l'existència de Michael Scofield ha estat "esborrada", Lincoln s'embarca en un viatge cap al Iemen on esperen saber el que realment ha passat utilitzant la informació assortida per una elaborada xarxa de contactes.

Gràcies a ells, Lincoln arriba a la presó de Ogygia, tal com indicava el sobre que li va fer arribar T-Bag. Allà es troba cara a cara amb un home que sembla el seu germà, excepte per uns sospitosos i nous "tatuatges" a les mans. De fet, el presoner que es fa dir Kaniel Outis i refusa tot dubte: "El meu nom no és Michael. I no sé qui ets".