Katy Perry és la cantant ben pagada del món com a jutgessa d'un talent show. Segons revela TMZ, la cadena ABC desemborsarà 25 milions de dòlars per la presència de la californiana en la terna de jutges de la 16a temporada de 'American Idol'.

El concurs musical prepara el seu retorn per a la temporada que ve i fins fa poc més d'una setmana no comptava amb cap rostre destacat per la seva promoció en els Upfronts.

La negativa de Kelly Clarkson a participar en l'espai que la va llançar a la fama fa 15 anys i apostar per 'The Voice USA', en què també estarà Jennifer Hudson, va ser aprofitat al màxim pels seus agents, que sabien de la desesperació de la cadena per comptar amb una estrella musical com a jurat principal de la pròxima entrega. "Katy tenia tot el poder i si ABC acabava anunciat el xou sense un jutge, sabien que estaven fotuts", va dir una font. D'aquesta manera, l'exnòvia d'Orlando Bloom augmentava la memòria cau que li van oferir el 2012 - des de llavors han temptat a la intèrpret de Bon Appétit-, en cinc milions de dòlars.

L'espai va finalitzar les seves emissions a l'abril de 2016 a causa de l'enorme pressupost que suposava mantenir una terna de jutges que estiguessin a l'altura o superessin als de la competència. També han transcendit les converses amb Ryan Seacrest, el mestre de cerimònies des del 2002, que fins a la data cobrava 15 milions de dòlars per temporada. Vist el marge de maniobra econòmic amb què compta per aquesta volta no ens estranyaria que el locutor i la resta de candidats revaloritzin les seves memòries cau a l'alça.

El contracte de Perry supera amb escreix a tots els seus predecessors en els talent shows musicals. Mariah Carey era fins a la data la més ben pagada, amb 18 milions per una experiència que va qualificar com la "pitjor de la seva vida professional", li seguien JLo, Britney Spears (Factor X) i Howard Stern (America 's Got Talent) amb 15 milions cada un, encara que la núvia d'Alex Rod va poder fregar els 20 milions en la seva última experiència a American Idol.