'Assassin's Creed' prepara un nou salt en la història de la franquícia: la seva adaptació a la petita pantalla. La saga de videojocs que, va tenir una criticada pel·lícula protagonitzada per Michael Fassbender el 2016, prepara el seu salt a la televisió i ho farà com una sèrie d'animació.

Així ho ha revelat Adi Shankar, productor de la sèrie de Castlevania que arriba a Netflix aquest divendres al popular servei de streaming: "Estic content de dir-vos que ja tinc el meu pròxim projecte. Jugaré a la primera edició del 'Assassin's Creed'. Mai vaig imaginar que Ubisoft em demanaria portar aquest univers a una sèrie d'animació ".

Es desconeixen més dades sobre aquesta nova adaptació de la franquícia 'gamer', l'argument se centra en la llegendària Ordre dels Assassin 's, que creu que la llibertat és la clau per aconseguir la pau. Els seus enemics són els Templers, que pensen que el control és l'única forma de dur a terme aquest objectiu.

Èxit de la franquícia

El primer videojoc de 'Assassin's Creed' va arribar el 2007, entre grans aplaudiments i aclamacions de públic i crítica. Prop d'una dècada després, el 2016, va saltar al cinema de la mà de Fassbender i Marion Cotillard en una adaptació que no va poder acostar-se a la gran acollida dels jocs.

Tenint en compte que Shankar ve de col·laborar amb Netflix en Castlevania i Ubisoft ha anunciat prèviament que està desenvolupant un projecte amb Netflix, molts assumeixen que es tractarà d'aquesta sèrie d'animació a falta de confirmació oficial.