La sèrie d'«anime» japonesa One Piece tindrà la seva versió amb actors reals. Així ho va anunciar Hiroyuki Nakano, editor en cap de l'editorial Shonen Jump, propietària dels drets de la sèrie.

A diferència d'altres «animes» adaptats amb actors reals, com Attack on Titan o Full Metal Alchemist, One Piece serà una producció americana i no japonesa. En aquest sentit, Nakano va argumentar que l'«anime» del pirata Monkey D. Luffy és molt complex i, per tant, necessita una productora potent que disposi d'un bon pressupost.

El responsable de la nova sèrie serà Marty Adelstein, productor executiu de Prison Break, i que actualment està treballant en l'adaptació d'un altre «anime», Cowboy Bebop.

D'altra banda, ni Nakano ni Adelstein han revelat quants episodis tindra la producció o si seguirà l'argument original de la sèrie.

One Piece és un dels «manga» més mediàtics de Japó, on es va començar a publicar el 1997. L'adaptació a l'«anime» va arribar dos anys després, el 1999, al país nipó, i el 2006 es va estrenar a Catalunya.