TV3 arrenca una nova temporada amb una reestructuració general de la graella amb l'estrena d'una desena de programes aquesta tardor. Els canvis a la programació de la televisió pública començaran a primera hora, amb un nou format d''Els Matins' amb Lídia Heredia, molt centrat en l'actualitat. A partir de les 10.40h prendrà el relleu matinal 'A tota pantalla', un nou magazín d'entreteniment dirigit per Núria Roca.

La nova aposta de TV3 per a les sobretaules és la sèrie 'Com si fos ahir', que donarà pas a 'Tarda oberta', un espai presentat per Ruth Jiménez i Vador Lladó que ha començat aquesta setmana amb una audiència per sota de l'esperada i que, segons precisen els presentadors i el mateix director de la cadena, requerirà de canvis "per millorar-lo i recuperar les expectatives".

Just abans del TN Vespre, Toni Soler capitanejarà 'Està passant', un informatiu satíric sobre l'actualitat que comptarà amb la col·laboració de Jair Domínguez i Òscar Andreu. La nova aposta per a la televisió pública inclou també canvis el dissabte a la nit, amb l'estrena de 'Preguntes freqüents' de Ricard Ustrell amb codirecció de Montse Tió que abordarà l'actualitat a partir de tertúlies, debats i entrevistes.