El canal HBO invertirà uns 15 milions de dòlars per a cadascun dels sis últims episodis de la sèrie Joc de trons, que el 2019 estrenarà la seva vuitena temporada. Un comiat que promet estar a l'altura per a una superproducció que s'ha convertit en el gran fenomen televisiu dels últims anys. El rodatge dels sis lliuraments finals arrencarà el proper mes d'agost.

Segons informa la revista Variety, la cadena nord-americana invertirà un total de 90 milions per a l'última temporada, dels quals una part important estarà destinada a pagar els sous del seu cotitzat i extens elenc interpretatiu.

D'aquesta manera, el quintet compost per Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington, Lena Headey i Nikolaj Coster-Waldau guanya fins a 500.000 dòlars per episodi, i copen la meitat de la llista dels deu actors més ben pagats de la televisió dels Estats Units.

D'altra banda, la publicació de les xifres que es gastarà el gegant nord-americà en la temporada final de Joc de trons coincideix amb l'anunci dels directors d'aquesta. Així, la realització dels sis episodis es repartirà entre David Nutter, Miguel Sapochnik i els dos showrunners de la sèrie, David Benioff i D.B Weiss, segons recull la mateixa revista.

Nutter i Sapochnik repetiran com a directors a la sèrie, de la qual ja van dirigir un parell d'episodis cadascun, de la sisena temporada.