Penélope Cruz i Antonio Banderas estan entre els nominats als Emmy 2018 per les seves interpretacions com Donatella Versace i Pablo Picasso. Uns premis que, com cada any, entrega l'Acadèmia de Televisió dels Estats Units. Banderas està nominat al premi al millor actor protagonista en una minisèrie o pel·lícula per a televisió pel seu paper a Genius: Picasso (2018), la producció de National Geographic Channel. Els rivals del malagueny en la lluita per l'Emmy són Beneddict Cumberbatch ( Patrick Melrose), Darren Cris ( American Crime Story: Versace), Jesse Plemons ( Black Mirror), Jeff Daniels ( The Looming Tower) i John Legend ( Jesus Christ Superstar Live in Concert).

Per la seva banda, Penélope Cruz ha aconseguit també la que és la seva primera nominació als Emmy per la seva encarnació de Donatella Versace a American Crime Story: L'assassinat de Gianni Versace. L'actriu madrilenya opta al premi a millor actriu de repartiment en una minisèrie o pel·lícula per a televisió. Els seus rivals seran la seva companya Judith Light, Adina Porter per American Horror Story: Cult, Merritt Wever per Godless, Letitia Wright, per Black Mirror i Sara Bareilles per Jesus Christ Superstar Live In Concert.

Samira Wiley i Ryan Eggold van ser els encarregats d'anunciar la llista de nominats per a uns guardons que premien les millors sèries estrenades, almenys en la meitat de la seva temporada, entre l'1 de juny de 2017 i el 31 de maig de 2018.

Premiar l'excel·lència televisiva

Els premis Emmy són uns guardons que s'entreguen anualment com a premi a l'excel·lència a la indústria de la televisió nord-americana. Els premis van néixer l'any 1949.

La gala de lliurament dels Emmy 2018 tindrà lloc el pròxim 17 de setembre al Microsoft Theater de Los Angeles i serà retransmesa en directe per la cadena NBC. A Espanya la cerimònia es podrà veure en exclusiva a Movistar +.

En l'edició d'enguany, Joc de trons, amb 22 nominacions i The Handmaid's Tale, seran les favorites en els premis de la televisió.