La plataforma nord-americana de sèries i pel·lícules, Netflix, ha anunciat la data d'estrena del final d'una de les seves produccions més preuades: House of Cards. La sisena temporada s'estrenarà el 2 de novembre, després d'una etapa convulsa, en la qual la ficció política va estar a punt de cancel·lar-se i va haver d'enfrontar-se a l'escàndol sexual d'un dels seus protagonistes: Kevin Spacey. A partir d'aquesta data, tots els episodis s'estrenaran simultàniament, tal com acostuma a fer Netflix.

Amb la baixa de Spacey i per primera vegada, serà Robin Wright el personatge central, que interpreta des de la primera temporada Claire Underwood, l'esposa del president dels EUA.

Un final complicat i sense Spacey

Immediatament després de saber-se l'episodi d'escàndol sexual de Spacey, la producció va anunciar la sortida de l'actor i, per tant, del seu personatge, Frank Underwood. Tot i que, de moment, es desconeixen els detalls argumentals de la sisena temporada, es rumoreja que Underwood abandonarà la sèrie amb la seva mort, com passa en el llibre original en el qual es basa aquesta història, centrada en el joc brut del món de la política.