Aquest diumenge 'Chester' va viure un moment inèdit, per primera vegada en la història del programa Risto Mejide va acabar l'entrevista abans d'hora i va expulsar el convidat del plató. Durant el programa, el presentador va fer un recorregut per les disputes i polèmiques més sonades d'Arcadi Espada. El periodista no es va retractar de cap d'elles i va assegurar que "tot el que dic és raonable i espero que qualsevol persona raonable també ho cregui".

El convidat es va enfrontar a la precursora del partit feminista Lidia Falcón. Les seves opinions sobre el moviment i les dones eren totalment oposades. Arcadi va desacreditar la lluita feminista i va tenir diverses topades amb Risto Meijide.

El moment més tens de l'entrevista va tenir lloc quan el presentador va preguntar a Espada sobre les seves polèmiques declaracions sobre els nens amb Síndrome de Down. Cal recordar que el periodista escrivia en un dels seus articles:

"Si algú deixa néixer a algú malalt, havent pogut evitar-ho, aquest algú s'ha de sotmetre a la possibilitat, no només de que el malalt el denunciï pel seu crim, sinó que sigui la pròpia societat, que haurà de sufragar el cost dels tractaments, la que ho faci. Aquest tipus de gent avariada alça la veu histèrica cada vegada que es planteja la possibilitat de dissenyar fills més intel·ligents, més sans i millors. Per contra, ells tracten impunement d'imposar-nos el seu particular disseny eugenèsic: fills ximples, malalts i pitjors"

Davant aquestes paraules, Risto Mejide no va poder amagar el seu enuig i va explicar que "em bull la sang amb aquesta animalada que estàs dient". En relació amb aquest tema, 'Chester' va convidar al plató a Rafael, pare d'un nen amb Síndrome de Down, que molt emocionat recordava a Arcadi: "els nens amb Síndrome de Down pateixen quan vostè els humilia". L'actitud d'Espada amb aquest convidat va fer que Risto no trigués a reaccionar i decidís acabar la conversa abans d'hora.