En la segona edició dels premis eMe la sèrie Benvinguts a la família que TV3 emet cada dilluns s'ha endut el guardó a la millor sèrie espanyola. En aquesta categoria hi competeixen sèries de producció estatal que s'han estrenat durant el 2018 i que s'han pogut veure en l'àmbit espanyol. Aquesta producció hi ha pogut competir perquè el 27 de juliol es va estrenar a Netflix. Era la primera vegada que aquesta plataforma adquiria els drets d'estrena única a tot el món d'una ficció de Televisió de Catalunya.

Els premis eMe, que organitza el compte de Twitter @ColeccionTV, consten de tres fases: en la primera es publica un llistat dels precandidats en totes les categories; en la segona es vota a través del web, d'on surten els quatre programes més votats de cada categoria, i en la tercera els nominats són votats a Twitter en una enquesta pública.

Benvinguts a la família, que en aquesta última fase ha obtingut un 65% dels vots, ha competit en la categoria de millor sèrie espanyola del 2018, juntament amb Arde Madrid (Movistar +), Cuéntame cómo pasó (TVE) i Fariña (Antena 3).

TV3 emet actualment la segona temporada de Benvinguts a la família, a la qual s'ha incorporat l'actor Santi Millan. La temporada, que consta de 13 capítols de 50 minuts, s'emetrà fins a mitjan abril, cada dilluns a les 21.55 h.