Després de molts anys de vida i càmeres, Mercedes Milá torna a la petita pantalla. Demà dijous, a partir de les 22.00, arriba al canal # 0 de Movistar + Scott & Milá, un nou programa en el qual la periodista catalana es mostra disposada a sorprendre i a sorprendre's, però, sobretot, amb l'objectiu d'escoltar, empatitzar i ajudar.

Milá aprofundirà cada dijous sobre temes molt diversos des d'una perspectiva molt personal i emocional. El món des del seu món, amb llibertat, risc, emoció, humor i al costat del seu estimat gos: Scott. «Faré coses que m'importen i que no he fet mai abans», assegura la periodista, en el que ja és tota una declaració d'intencions. La presència de Scott, la seva estimada mascota i alegre company d'expedició, provocarà «divertits moments que conquistaran el somriure i el cor de molts, com li va passar a la mateixa Mercedes», expliquen els responsables del programa. «Scott és l'amic d'aventures, el suport i l'alegria, l'èpica i la comèdia», afegeixen.

Així, la curiositat i el desig d'escoltar i ajudar portaran la presentadora a conèixer persones, animals i llocs dels més diversos. Scott & Milá neix sense fronteres, de Barcelona a Bombai passant per Màlaga i el Congo. El format està dirigit per David Moncasi i constarà de dues temporades de quatre episodis temàtics cadascuna.