"Los Lobos" de "Boom" estan de dol. José Pinto ha mort aquest dimecres de forma sobtada. Pinto ha mort aquest dimecres a la seva casa de Casillas de Flores (Salamanca) pel que sembla per causes naturals. Fonts familiars han explicat a Efe que Pinto ha estat trobat mort assegut en una butaca.

José Pinto era ex membre de "Los Lobos", grup de participants del programa "Boom" d'Antena 3. Després de romandre en l'espai durant 373 programes, Pinto va decidir abandonar l'aventura el passat mes de desembre. En aquells moments, va al·legar "motius personals" per posar fi a la seva marxa televisiva.

Trajectòria televisiva

El ramader José Pinto era un conegut concursant de programes de televisió com "Boom", on va formar part del grup de "Los Lobos", "Saber y Ganar' i "Pasapalabra".

Condols

Les xarxes socials s'estan omplint ràpidament de missatges en record de José Pinto, després de conèixer la notícia de la seva mort. Des de persones anònimes, fins al propi programa "Boom" o Jordi Hurtado han volgut expressar el seu més sentit condol per aquesta pèrdua.