Després de 2.000 programes en emissió, Wyoming, Sandra, Dani, Gonzo i Thais surten del plató que ha estat casa seva durant 13 anys per celebrar-ho i ho faran amb tots els amics i amigues d' El Intermedio. Serà aquesta nit, a partir de les 21.30 h, quan el veterà programa de La Sexta celebrarà amb un especial l'efemèride.

El programa, que va néixer amb La Sexta el 2006, es trasllada aquesta nit a la sala Florida Retiro de Madrid. Fins allà es desplaçarà tot l'equip per emetre en directe un especial esquitxat d'actuacions musicals i la participació de personalitats de la comunicació, el periodisme, la interpretació o el món de la política.

L'espai de La Sexta, produït per Globomedia, serà un programa ple d'actualitat, humor i música. Amb les actuacions en directe de Miguel Ríos, Ana Belén i Amaral acompanyats de la banda Los Insolventes. El Intermedio 2000 comptarà a més amb moltes sorpreses protagonitzades per figures tan destacades com Iñaki Gabilondo, Antonio Banderas, Andreu Buenafuente, Manuela Carmena o l'expresident José Luis Rodríguez Zapatero.

Programa premiat

Al llarg d'aquests anys, han estat molts els reconeixements rebuts pel programa. Sandra Sabatés va recollir l'Ondas 2018 a la Millor presentadora pel seu treball al capdavant de la secció « Mujer tenía que ser», que també va ser reconeguda amb el Premio Mujeres en Unión atorgat per la Unió d'Actors i Actrius, i el Premi CIM del Festival de Vitòria concedit per la associació de Dones Cineastes i de la Comunicació Audiovisual.

Aquests guardons se sumen a molts altres premis entre els quals destaquen l'Ondas 2009 al Millor programa d'actualitat i l'Ondas 2013 concedit a Wyoming com a Millor presentador. El Intermedio també ha rebut una dotzena de premis Iris atorgats per l'Acadèmia de la Televisió: Millor programa d'entreteniment en quatre ocasions, tres vegades Millor guió, i Wyoming reconegut com a Millor presentador de programes en cinc edicions.

En l'especial d'aquesta nit, Wyoming i el seu equip repassaran aquests premis rebuts, així com alguns dels moments més memorables que han viscut.