Un cop finalitzada la darrera edició de Got Talent, el català Santi Millán estrena aquesta nit nou projecte a Cuatro. Es tracta del concurs Adivina qué hago esta noche. En aquest joc els participants han de ser astuts i més hàbils que els seus contrincants. Els anònims intentaran enganyar els concursants però, per evitar-ho, la intuïció juga un paper fonamental.

En cada lliurament, els concursants seran un participant anònim i un altre famós, que s'han de posar d'acord i triar correctament per poder encertar el misteri que els anònims els tenen reservats.

Al costat de l'actor Pablo Chiapella, l'humorista Dani Martínez o la cantant Edurne, entre els ajudants dels participants, els candidats hauran d'endevinar les habilitats ocultes dels convidats per guanyar. En cada lliurament del format creat per Mediaset España i Fremantle, un participant posarà a prova les seves habilitats.

Un format, que barreja el misteri amb les habilitats extraordinàries, buscarà fer-se un lloc els dilluns a la nit competint amb en l'emissió amb Brigada Costa del Sol, a Telecinco, Masters de la reforma, a Antena 3 i La caza: Monteperdido a La 1 de Televisió Espanyola. L'audiència serà l'encarregada de decidir si el concurs aconsegueix fer-se un lloc.