Els actors Eduard Fernández, Miguel Ángel Silvestre, Macarena Gómez i Megan Montaner seran els encarregats de donar vida als quatre protagonistes de la sèrie de terror èpic 30 monedas, que Álex de la Iglésia prepara per HBO. La ficció, que també comptarà amb secundaris de luxe com Manolo Solo i Pepón Nieto, narra la tràgica història del pare Vergara, un exorcista, boxejador i exconvicte exiliat en una parròquia d'un poble remot d'Espanya. Vol oblidar i ser oblidat, però els seus enemics el trobaran molt aviat.

Quan Vergara és relacionat amb una sèrie de fenòmens paranormals ocorreguts al poble, Paco, el seu ingenu alcalde, i Elena, una inquieta veterinària, intentaran desvetllar els secrets del seu passat i el significat de l'antiga moneda que Vergara manté oculta.

A poc a poc, aquest insòlit trio d'herois es trobarà immers en una conspiració global: la batalla pel control de les trenta monedes per les quals l'apòstol Judes Iscariot va trair Jesús de Natzaret, unes relíquies maleïdes però posseïdores d'un poder inimaginable.