Tv3 ha començat el rodatge de Gent de mercats, una nova docusèrie produïda amb la col·laboració de Benecé Produccions, que s'endinsa en mercats municipals de Catalunya amb les persones que poblen els mercats alimentaris. La periodista Tana Collados és la directora d'aquesta producció, que té prevista l'emissió aquesta pròxima tardor i que donarà a conèixer la vida dels comerciants, dels compradors i de diferents perfils humans que passen pels mercats municipals.

Nissagues de venedors, o d'altres que acaben d'arribar, que aposten per la venda amb una relació més humana, Gent de mercats posa el focus en el dia a dia d'aquests microcosmos que són peces fonamentals en el teixit dels barris i de les poblacions. La sèrie, ambientada en mercats estables de diferents localitats del país, s'endinsarà en tots els racons, des del bar del mercat a les entranyes. I serà a través dels protagonistes que es viuran els reptes a què s'enfronten, les relacions que s'estableixen i els sentiments que els atrapen entre les parets dels mercats.

La sèrie de sis capítols té el suport de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona, Mercabarna, la Diputació de Barcelona i la de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments de Reus i Vilanova i la Geltrú.