Carmen Machi, Inma Cuesta i el català Eduard Fernández protagonitzaran la nova sèrie original de Netflix, Criminal, que s'estrenarà la pròxima tardor. L'ambiciós projecte de la plataforma en streaming comptarà amb un total de dotze històries ambientades cadascuna en quatre països diferents: França, Espanya, Regne Unit i Alemanya. Els episodis han estat gravats amb l'idioma local, i escrits i dirigits per talents dels respectius països, segons ha informat en un comunicat la plataforma nord-americana. Concretament, pel que fa a Espanya, la sèrie inclourà fins a tres episodis independents.

Als noms de Machi, Cuesta i Fernández, s'hi sumen Emma Suárez (Julieta, La zona), Álvaro Cervantes (Rey Emperador, Vergüenza, 1898. Los últimos de Filipinas) Jorge Bosch ( El accidente, Isabel), José Ángel Egido (Los lunes al sol, Abre los ojos), Nuria Mencía (Vota Juan, Los del túnel), Daniel Chamorro (El día de mañana), María Morales (Vis a vis), Javi Coll (Los abrazos rotos) i Milo Taboada (Fariña).

Criminal presenta un nou format revolucionari basat en la col·laboració internacional en el procés de producció. La trama de la producció es desenvolupa exclusivament dins d'una sala d'interrogatoris de la policia. Aquest drama policial se centrarà en l'intens conflicte mental entre l'agent de policia i el sospitós en qüestió.