El programa ¿Quién quiere ser millonario?, un dels programes amb més èxit en el món de la televisió espanyola, celebra el seu 20è aniversari amb diversos programes de contingut especial. Atresmedia TV produeix aquest nou format en col·laboració amb Warner Bros i ITVP España. Estarà presentat per un dels presentadors de concursos amb més reclam, Juanra Bonet, antic presentador del conegut programa de concursos Boom!. Bonet s'ha fet un lloc a la cadena després de participar a El Intermedio o Caiga quien caiga. El programa Boom! que presentava des del 2014 s'ha convertit en el més vist de la temporada i ell en una de les cares de l'entreteniment a Espanya.

El programa va arribar a la televisió espanyola el 2005 aconseguint un 20% de quota de pantalla cada tarda. Basant-se en el format britànic creat per David Briggs, Mike Whitehill i Steven Knight. Ha estat guanyador de molts premis internacionals i ha entrat a formar part de la història de la televisió, adaptant-se a més de 120 territoris de tot el món.

Destaca per ser molt dinàmic i per adaptar-se als gustos i necessitats del públic canviant i dirigint el seu format. Per commemorar aquesta data i celebrar l'aniversari, pel plató passaran molts dels participants icònics dels diversos programes de concursos d'Espanya.