Aquesta nit, a les 21.55 h, el 33 emetrà l'últim episodi de L'odissea del menjar, la sèrie documental de la KBS que mostra el vincle entre les persones i la gastronomia, que dedica cada episodi a un aliment diferent i que explica el paper que aquest aliment ha tingut dins de la societat, depenent del període històric o la cultura.

Aquesta sèrie de documentals presenta la història de la relació de la humanitat amb la gastronomia. Cada episodi està dedicat a un ingredient o aliment concret i mostra la importància que ha tingut al llarg de diversos períodes històrics i en diferents cultures.

La sèrie presenta una visió exhaustiva dels aliments, des de la producció fins a l'ús en l'art culinari i al mateix temps explica el paper que determinats elements com el pa, la carn o les espècies han tingut en la història del món, i els seus vincles amb l'economia, les guerres, el poder i la religió.

En aquest darrer episodi de la sèrie, el programa repassa les experiències viscudes durant la filmació dels documentals, que va durar dos anys i mig i va tenir lloc en 24 països. El productor WookJung Lee, que ha estudiat cuina i és un gran aficionat a la gastronomia, explica els millors moments del viatge i convida a reviure els plats i els personatges memorables, per acabar de confirmar la premissa de l'odissea del menjar, que la cultura culinària ha marcat la història i la identitat humana.