El programa radiofònic de Dani Mateo, Vodafone yu, s'emetrà a Europa FM a partir del pròxim 16 de setembre. L'espai abandonarà Los 40 Principales, la cadena que havia emès les seves set primeres temporades.

Vodafone yu, que compta amb una comunitat de 750.000 seguidors i ha estat líder absolut entre els joves en les seves primeres set temporades, ocuparà la franja de 14 h a 16 h de dilluns a divendres i tindrà un programa especial de millors moments cada cap de setmana.

Dani Mateo s'acompanyarà de Joaquín Reyes, Lorena Castell, Carolina Iglesias, Mario Vaquerizo, les formigues d' El Hormiguero i un grup de nous col·laboradors i convidats que s'aniran desvetllant des de mitjans de setembre cada dia a l'emissora i en les xarxes socials del programa.

A més d'això, de cara al proper curs, Dani Mateo també presentarà Zapeando a la Sexta, el programa de les tardes de la cadena verda, que fins ara comandava Frank Blanco, que ja va anunciar que deixaria les regnes al setembre. Ara bé, l'anunci presenta la incògnita de si Zapeando retardarà la seva emissió o si la mantindrà, ja que el format arrenca a les quatre de la tarda, just quan Mateo estaria acomiadant els seus oients a Europa FM.

Només aquest any els continguts de Vodafone yu han estat compartits més de 240.000 vegades per una comunitat de més de 750.000 usuaris a Espanya.