Netflix va confirmar ahir que la cantant Demi Lovato participarà en la pel·lícula Eurovision, que s'inspira en el festival europeu de la cançó. L'exestrella de Disney Channel interpretarà Katiana, una de les millors cantants d'Islàndia i s'uneix a Ferrell i Rachel McAdams, que protagonitzaran el film com als aspirants a músics islandesos Lars Erickssong i Sigrit Ericksdottir.

Will Ferrell, que també és coescriptor i productor del projecte, va fer pública la notícia mitjançant un vídeo a Twitter on Lovato bufava les espelmes pel seu 27è aniversari al set de la pel·lícula. El fitxatge de la protagonista de Camp Rock arriba un dia després que Dan Stevens s'afegís a la pel·lícula. Stevens esdevindrà Alexander Lemtov, un concursant rus a Eurovisió, i pel que fa a Pierce Brosnan, interpretarà a Erick Erickssong, el pare de Lars i l'home més atractiu d'Islàndia.

La pel·lícula se centra en el viatge de Lars (Ferrell) i Sigrit (McAdams), i en l'oportunitat que se'ls brinda de representar el seu país en la competició de cançons més gran del món, que enguany va celebrar a Israel la seva 64a edició.

No es tracta de la primera pel·lícula musical en què Lovato participarà, ja que el seu salt a la fama va venir de les pel·lícules de Disney Camp Rock, que va protagonitzar juntament amb els Jonas Brothers el 2008 i el 2010. Entre altres projectes cinematogràfics de Lovato hi ha Los pitufos: la ciudad perdida i Programa de Protección de Princesas.