El mundo en llamas, la superproducció amb segell BBC ambientada a la Segona Guerra Mundial, es podrà veure des d'avui dilluns a la plataforma Movistar +, en el seu canal Seriesmanía, tot just un dia després de la seva estrena a la BBC. La sèrie mostra la història d'un conflicte global, explicada a través de diverses històries personals, inspirades en fets reals. En ple esclat de la II Guerra Mundial, un jove traductor, un músic de jazz, una cambrera, un metge americà i una corresponsal de guerra són alguns dels rostres anònims que intenten sobreviure a les conseqüències del conflicte.

Harry és un jove anglès de classe alta que treballa com a traductor de l'Ambaixada Britànica a Varsòvia, on coneix una riallera cambrera anomenada Kasia. Mentrestant, Lois, la seva promesa, l'espera a Manchester, treballant en una fàbrica i intentant llaurar-se una vida millor aprofitant les noves oportunitats que estan sorgint. A París, Albert es guanya la vida com a saxofonista en un club de jazz. Allà coneix Webster, un atractiu metge nord-americà que es troba treballant en un hospital de la capital francesa. Nancy, una experimentada corresponsal de guerra nord-americana, és incapaç de trobar la pau a menys que la seva vida estigui en perill constant. A Berlín, la família Rossler segueix angoixada pel seu fill, al front, i es mostra disposada a fer qualsevol cosa per protegir de la mirada del règim nazi a la seva filla discapacitada. El setge de Varsòvia, la batalla de Dunkerque i la caiguda de París en mans alemanyes són alguns dels episodis que marquen la demolidora arrencada de la Segona Guerra Mundial i que queden reflectits a la sèrie.

La superproducció se submergeix en un dels moments més importants i sísmics de la història del segle XX des de la perspectiva de les petites històries anònimes. Està protagonitzada per Sean Bean ( Joc de Trons), Helen Hunt ( Mejor imposible), Lesley Manville ( El hilo invisible), Jonah Hauer-King ( Regreso a Howard's End) o Zofia Wichlacz ( Varsovia 1944).

Peter Bowker, guionista de la minisèrie de televisó Occupation (2009), guanyadora del BAFTA a millor minisèrie de televisió i centrada en les seqüeles i dificultats de tres soldats britànics que van formar part de la invasió de Bàssora (Iraq) el 2003, dirigeix la producció, que s'estrena coincidint amb els 80 anys de l'inici de la guerra.