Will Smith mai ha oblidat els seus orígens televisius. Si fa uns dies presentava una línia de roba esportiva inspirada en la sèrie que el va llançar a la fama, l'actor, cantant i productor ha confirmat que existeix un projecte per ressuscitar El príncep de Bel Air. La mítica sèrie dels anys noranta tornarà aviat a la petita pantalla amb un spin-off . Segons informa The Hollywood Reporter, la productora propietat del protagonista de pel·lícules com Men in Black i Soy leyenda i la seva esposa, Jada Pinkett Smith, està preparant una sèrie derivada de la popular ficció que va emetre la cadena NBC entre 1990 i 1996.

Ara mateix es desconeixen les qüestions que possiblement més interessen als milers de seguidors de la sèrie: entre d'altres, saber si l'actor interpretarà algun paper, quins altres personatges es recuperaran, quin serà el punt de partida per a la nova trama, i quan i on s'estrenarà. En els últims temps, Smith ha arribat a fer broma sobre la possibilitat de donar vida al personatge de l'oncle Phil. L'actor que l'interpretava, James Avery, va morir el 2013.

Encara que El príncep de Bel Air va viure la seva època d'esplendor en els anys 90, segueix comptant avui dia amb innombrables seguidors, també a Espanya, gràcies a les constants reposicions a Antena 3 i Neox. El seu èxit s'ha disparat recentment, a més, en incorporar-se al catàleg de la plataforma Netflix i, de fet, avui es pot veure a 193 països.